Minitävling

Detta är en minitävling från Frida
Vilken film är bäst? Och varför?
Den som skriver den bästa förklaringen vinner en stoor länk! Tävlingen avslutas den 23/6

1.



2.


Kommentarer
bloglovin
Postat av: Adina

Vill ni veta hästmässigt vilken som var bäst eller filmmässigt?



Skriver för filmmässigt nu - om det är mer i vilken film som pee wee går bäst kan du ju säga till?



Jag tycker film 1 är bra pga att du har lite slowmotion i traven ibland. Men däremot gillar jag film 2 ännu mer då den är mer varierad, i film 1 travar ni på volt i ungefär 1 minut utan någon större förändring = långtråkigt. I film 2 är det mer förändringar, att du dessutom skriver vad ni tränar på just då är jättebra - för då förstår man vad ni jobbar med och hänger med bättre.



Att ni följer med mer i film 2 tycker jag är fint - men kameran är lite seg med fokusen vilket gör det lite jobbigt. Men jag har den hellre så än att hästen är jättelångt bort och man knappt ser vad ni gör.



Så, slutsatsen blir att film 2 är bättre. Där går dessutom pee-wee mycket mer jämnbra. Men de bästa sekvenserna tycker jag är i slutet på film 1

2011-06-19 @ 21:53:22
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: michaela

Jag tycker nr. 2 är den bästa filmen pga att han går bra mkt bättre och du sitter inte som förlåt mig ! som en kråka :P du sitter bra på nr 2 och han går bra och på första filmen ser det ut som du är en nybörjare som nyss lärt dig att sitta ner i traven XD FÖRLÅT !!! men iaf .. nr2 är klart den bästa filmen :) han ser med stabil ut när han jobbar och han håller inte på med huvudet :) hoppas jag vinner ;D



va med på min tävling på min blogg eller iaf kolla in den :D <33

2011-06-19 @ 22:22:23
URL: http://varmblodsryttaren.blogg.se/
Postat av: Sandra

Film två, då jag tycker att hon går stadigare där än i film ett, liksom ni har ett bättre fokus i tvåan ;) Därför ser hon också mer välutbildad.

2011-06-19 @ 22:56:18
URL: http://ponnylover.blogg.se/
Postat av: agnes ~ thulina .

Jag gillar den understa mest! För jag tycker Pee Wee går finare där än på översta :P Och så händer det mycket mer och ja, jag gillar den understa :D

2011-06-19 @ 23:00:52
URL: http://thulinaphoto.blogg.se/
Postat av: Sandra

Film två, då jag tycker att hon går stadigare där än i film ett, liksom ni har ett bättre fokus i tvåan ;) Därför ser hon också mer välutbildad.

2011-06-19 @ 23:04:43
URL: http://ponnylover.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Din andra film var mycket bättre! :)

Hon ser stadigare ut & mer harmonisk ut. I första filmen var hon ganska springig & "guppig". Dina nya övningar gick ju galant?

Ser ut som om ni utvecklats mycket på kort tid/haft en mycket bättre dag idag! :)

Akta så hon inte glider ut bara!

2011-06-19 @ 23:42:43
Postat av: Evelina

Det är svårt att förklara då du inte berättare ifall du ville att man skulle säga vilken video som var bäst för hur du red eller för själva filmen, men jag ska försöka ta för båda.



I första filmen så blev det ju mest trav, samma väg i samma tempo och det var ju ganska långtråkigt + att du satt och guppade en hel del. Såg också att hon skakade med huvudet, eller hur man ska förklara, du hade då text på slutet men texten bör du behålla några sekunder längre för det är knappt man hinner läsa. Men det som var bra med denna videon var att du ibland kom med lite slowmotion så man fick se en tydligare bild över hur det såg ut annars var det ju bara runt, runt, runt o.s.v...



Andra filmen var betydligt mycket bättre, både film mässigt och rid mässigt! Galoppen såg jätte mjuk ut och hon har super fint steg, dock tycker jag att du borde tänka mer på att ha ner hälarna, oavsett om du försöker få henne att gå i form eller skänklar...

Det var roligt att se mer varierande saker nu när du verkligen gjorde ÖVNINGAR och inte travade runt så där om och om igen som i första videon. Det bästa var nog ändå att det kom lite text där i mellan så du förklarade vad du gjorde och så, det gillade jag och ett bra slut på filmen också med en fin bild! :)



Tror nog att du förstår vilken video jag tyckte var bäst. ;)

Number 2 ofcourse.

2011-06-20 @ 07:24:41
URL: http://ryttareve.blogg.se/
Postat av: ElviraNordin

Hejsan!

Jag tycker att film nr 2 är bäst!

På film nr 2 så går han mycket stadigare i formen du är mer still med skänklarna i traven och du sitter ner mycket bättre och du håller handen jätte fint i film nr två.

Ni gör jätte bra fattningar från skritt och den förvända gallopen är jätte stadig och fin:))



Det var nog allt för mig:D

2011-06-20 @ 14:24:58
URL: http://tvaponniiryttare.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan:))

När avgörs tävlingen?:DD

2011-06-20 @ 16:25:28
Postat av: emily

Hej!

Jag bedömde enbart filmen då du frågade om det och inte ridningen.



Film 1. Bra med musik till filmen då det blir lite tråkigt och att titta utan musik. Väldigt bra kvalite och ljus på filmen, dock lite lite zoom. Kunde zoomat lite mer så att man inte kommer så man ser bättre. Det är mycket bra med slowmotion, tyvärr kan det bli lite för länge. Kul att du varierar bilder och

2011-06-22 @ 20:24:32
URL: http://emilysbus.blogg.se/
Postat av: emily

Hej!

Jag bedömde enbart filmen då du frågade om det och inte ridningen.



Film 1. Bra med musik till filmen då det blir lite tråkigt och att titta utan musik. Väldigt bra kvalite och ljus på filmen, dock lite lite zoom. Kunde zoomat lite mer så att man inte kommer så man ser bättre. Det är mycket bra med slowmotion, tyvärr kan det bli lite för länge. Kul att du kombinerar bilder och film!



Film 2. Synd att det inte var någon musik. Mycket kul att du skrev vad du gjorde för övning innan så att man vet, tyvärr var bildkvaliten sämre på denna filmen och lite dålig fokus imellanåt. Det som var bra med själva filmningen var att det var med zoom på denna film, här ser man tydligt hur allt ser ut. Även här kul med bilder film!



Jag tycker att film 1 är bäst eftersom att filmkvaliten var aningen bättre och ljuset var väldigt bra. Även super att du lade in lite slowmotion och bilder. Även att du hade musik till filmen, det ända som film 2 var bra med var texten imellan film snuttarna.



kram

2011-06-22 @ 20:29:56
URL: http://emilysbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0